Voorbereidingen voor Nepal!

Hai lieve mensen,

Het is bijna zover, precies vandaag over 4 weken zit ik in Nepal! Ben erg druk met de laatste voorbereidingen. Ik heb tot nu toe nog geen tegenslagen gehad met het regelen van bepaalde zaken.

In de tijd van mijn laatste verslag en nu heb ik mijn Visacard binnen gekregen, een hotel in Delhi met pick-up en drop - off geboekt, pasfoto's voor mijn visums laten maken en mijn visum voor Nepal geregeld. Hiervoor moest ik naar het consulaat in Amsterdam voor 3 minuten. Maar het visum heb ik in ieder geval.

Alle vaccinaties heb ik gehad (gelukkig). Ik heb totaal 4 prikken gehad en een hele tas vol malariapillen, hoogteziektepillen en pillen tegen uitdrogingsverschijnselen. Als ik weer terug ben in Nederland nog 1 vaccinatie te gaan en een bloedonderzoek. Dan vind ik het eerlijk gezegt ook wel weer mooi geweest met de prikken.

Qua aanschaf van spullen hoef ik nog maar weinig. Ik heb voor de kerst een hele mooie rugtas voor handbagage en dagtochten gekregen en een goede regenjas. Verder mag ik een bagagetas van Mas lenen, scheelt een hoop geld om die zelf aan te schaffen. Heb ik slotjes voor op mijn bagage en een hoes voor over mijn tas. Wil liever niet in de gevangenis van Nepal terecht komen door drugsbezit!

Wink

In deze laatste 4 weken krijg ik alle overige informatie van travelactive thuis gestuurd! Ben erg benieuwd waar ik terecht kom.. En is het een kwestie van de laatste dingentjes te regelen en aan te schaffen!

Voor iedereen die skype heeft, ik heb het nu ook aangemaakt.

Dit is mijn skypenaam: kayleigh.mooijekind

Liefs,

Kayleigh

Marijke en rein

Hartstikke spannend allemaal meisje, we zullen je met veel plezier volgen. Geniet van deze voorbereidingen ook zo veel mogelijk. Vast een goede reis toegewenst en we mailen je nog wel. Knuffel rein en marijke

Siske

Kei-goed meiske wat je allemaal doet. Ben maar trots op jezelf!! En natuurlijk gaan wij jou volgen; wij hebben ons al aangemeld!!
Ik zie je vast nog wel voor je vertrekt. Heel veel plezier nog bij de verdere voorbereidingen!!!
Knuf, bert en Siske