Nog 2 nachtjes slapen.
Namaste lieve vrienden en familie,
Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen kom ik eerder terug naar huis. A.s donderdagavond vlieg ik terug naar Nederland. Ik kom dan vrijdagochtend half 11 aan op schiphol. Iedereen super bedankt voor alle lieve en bijzondere reacties op mijn terugkomst. Ik hoop dat ik het juiste besluit heb gemaakt voor mezelf. Het voelt nog een beetje dubbel maar ook als een opluchting. Zodra ik thuis ben schrijf ik alle leuke dingen op mijn blog die ik heb beleefd deze 2 weken in nepal. Zodat jullie ook nog de leuke dingen kunnen lezen. En uiteraard mijn mooie foto's kunnen bekijken.
Ik ga proberen nog 2 dagen te genieten van het mooie Nepal en de fijne mensen hier. En dan hoop ik op een goede terugreis zodat ik vrijdagochtend op schiphol aankom.
Tot over een paar dagen Nederland!
Kusjes, Kanchan (mijn nepalese naam)
Kaytje, een goeie reis lieverd. fijn dat je al zo snel terug kan komen. Dikke zoen van de Windtjes xxxxx
Jammer, Kayleigh, dat het niet gelukt is.
In ieder geval heb je wel bijzondere ervaringen opgedaan.
We hopen dat je een goede reis hebt gehad en nu weer veilig thuis bent.
Na een paar dagen rust voel je je natuurlijk al een stuk beter, denken we.
Veel liefs en tot ziens.
Keep smiling!
Hi
I was wondering if you could send me Mr Bert Blanes my email.
I was a fifth grade student of his in 1967 and moved to Canada . I would love to get in contact with him. I actually just stumbled onto your blog.
My email is either [email protected] or [email protected]. I am also on facebook under elly van den Brande.
Thanks a million